У Міністерстві освіти і науки України заявили, що незважаючи на карантин, Зовнішнє незалежне оцінювання у 2020 році у будь-якому випадку відбудеться. У Міносвіти вже визначилися з графіком проведення ЗНО.

Про це стало відомо завдяки оприлюдненому наказу в.о. міністра освіти і науки Любомири Мандзій.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Цим документом офіційно визначено графік проведення основних етапів зовнішнього оцінювання. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня і завершиться 17 липня:

-математика - 25 червня;

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

-українська мова та література - 30 червня;

-фізика - 2 липня;

-іспанська, німецька, французька мови - 6 липня;

-англійська мова - 7 липня;

-історія України - 9 липня;

-біологія - 13 липня;

-географія - 15 липня;

-хімія - 17 липня.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що під час карантину в Україні закрито дитячі садочки і школи. Вже кілька місяців діти сидять вдома з батьками, але садки можуть вийти з нього вже цього літа, не чекаючи на новий навчальний рік 2020-2021. Якщо школярі підуть вчитися вже з 1 вересня, то у дітей дошкільного віку такого поняття, як "навчальний рік", немає. Таку заяву зробила в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

За словами чиновниці, все, знову ж, залежить від епідеміологічної ситуації в країні. Якщо вона буде сприятливою, то ніщо не заважає відкрити садки вже цього літа, не чекаючи осені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в МОН розповіли, коли відкриють дитячі садки в Україні.

Як повідомляв Знай.uа українським школам закуплять автобуси, оновлять столові і вбиральні, кому пощастить — список.

Знай.uа писав, українцям назвали зарплату глави Міносвіти Мандзій під час карантину — дітям і вчителям привіт.