У середу, 20 травня, в Луганській області загинув командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Луганськ-1" Сергій Губанов. Про це повідомили на сторінці поліції Луганської області в Facebook.

Повідомляється, що він з трьома бійцями виконував завдання командування штабу Операції Об'єднаних сил і під час цього отримали осколкові поранення.

"Все сталося 20 травня приблизно о 21:30, в районі селища Трьохізбенка Новоайдарського району. Командир батальйону полковник поліції Сергій Губанов загинув, ще троє бійців отримали важкі поранення. Їм надають допомогу лікарі військового госпіталю", - йдеться в повідомленні.

Особовий склад поліції Луганської області висловив співчуття родині Сергія Губанова, його рідним і близьким.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Сергій Губанов загинув в результаті підриву окупантами міни на шляху бойової патрульної групи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Командир батальйону "Луганськ-1" Сергій Губанов, фото: Facebook
Командир батальйону "Луганськ-1" Сергій Губанов, фото: Facebook

Батальйон "Луганськ-" створили у 2014 році з добровольців в структурі ГУ МВС України в Дніпропетровській області. З 2015 року переведений в структуру ГУ НС в Луганській області. Сергій Губанов командував батальйоном з грудня 2015 року.

У той же час 20 травня, збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперського і стрілецької зброї .

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вылечившаяся від раку Яніна Соколова вказала на фатальну помилку Моз.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові відмовилися лікувати важкохворого чоловіка.

Також Знай. ua писав, що у Дніпрі 6-місячний малюк подавився пакетом і помер на руках у батька.