Глава держави Володимир Зеленський просто в День вишиванки заявив, що подарував традиційний український одяг низці іноземних лідерів, зокрема і "неіснуючому президенту" Канади.

Про це повідомили в прес-службі ОП.

"До Всесвітнього дня вишиванки президент і перша леді України відправили у подарунок лідерам країн світу традиційні українські вишиті сорочки. Символічні подарунки, які несуть у собі частину української історії та культури, отримали президенти та перші леді Сполучених Штатів Америки, Федеративної Республіки Німеччина, Французької Республіки, Канади, Республіки Польща, Турецької Республіки та інших країн", - йдеться й повідомленні.

Фото подарованих вишиванок Зеленським

Щоправда, виходячи з цієї офіційної заяви, як пише "Європейська правда", невідомо кому саме надійшли подарунки у Канаді, адже посади президента в країні немає. Формально главою Канади є королева Великої Британії Єлизавета II, і в державі її представляє генерал-губернатор.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зауважити, що після 13 години у повідомлення на сайті президента, ймовірно, помітили свою помилку та внесли зміни: "президентів" змінили на "лідерів".

Нагадаємо, рік президентства Зеленського - дивитися пресконференцію онлайн. 20 травня відбудеться пресконференція президента України Володимира Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого

Також "Знай.ua" Зеленський розсекретив деталі зустрічі з Путіним - "Не відпускаємо...."