Колишній співробітник Посольства України в США, а нині політичний консультант Андрій Теліженко, який просуває теорію про втручання України в американські вибори 2016року заявив, що сенатор Кріс Мерфі погрожував президенту Володимиру Зеленському.

Про це Теліженко заявив в ефірі програми ″Право на владу″.

Україну і США знову пов’язав політичний скандал через так звані ″плівки Деркача″, в яких нардеп оприлюднив фрагменти розмов експрезидента України Петра Порошенка та віце-президента США Джо Байдена. Про те, чи може Україна втратити підтримку одного зі своїх головних союзників опинившись в епіцентрі політичної боротьби між демократами та республіканцями у США, йшла мова в новому випуску програми.

Андрій Теліженко заявив, що сенатор Кріс Мерфі, який нещодавно приїжджав в Україну, нібито погрожував президенту Зеленському, що США припинять підтримку України, якщо той буде сприяти розслідуванню справи компанії ″Бурісма″, в якій працював син віце-президента Джо Байдена Хантер Байден.

″Якщо влада буде відсторонюватись від усього цього процесу, наші стосунки з США будуть погіршуватися. Нас будуть використовувати і далі, як республіканці, так і демократи, і Україна просто буде ганчіркою у всіх цих процесах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Якщо б демократи були дійсно адекватними, і сказали... були б чистими патріотами своєї держави і чесно ставились до України... Якщо б в минулому році Байден, коли Джуліані почав розслідування, сказав, що я готовий, щоб розслідували дії мого сина і після цього нехай дадуть результати і висновки, і тоді я вирішу — йти в президенти чи не йти. Він нажаль цього не зробив. Демократи почали давити на президента Зеленського, щоб не було розслідування цієї справи. Є відомий факт, коли сенатор Кріс Мерфі приїзджав в Україну нещодавно і він безпосередньо погрожував президенту Володимиру Зеленському. Сенатор погрожує президенту держави — як це називається? Це називається, що в нас немає своєї позиції″, - заявив Теліженко.

Теліженко: Зеленському погрожував американський сенатор.

Теліженко: Зеленському погрожував американський сенатор. В ефірі ток-шоу «Право на владу» колишній співробітник Посольства України в США, а нині політичний консультант Андрій Теліженко, який просуває теорію про втручання України в американські вибори 2016р. заявив, що сенатор Кріс Мерфі, який нещодавно приїжджав в Україну, нібито погрожував президенту Зеленському, що США припинять підтримку України, якщо той буде сприяти розслідуванню справи компанії «Бурісма», в якій працював син віце-президента Джо Байдена Хантер Байден.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 21 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Байдена відреагували на публікацію "плівок Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, Теліженко заявив, що Білий дім був шокований історією Порошенка і Байдена

Також Знай.ua писав, Порошенко записав термінове звернення після плівок Деркача