Косметолог з Каліфорнії Ліндсі Такер випадково купила старий мобільний номер Ілона Маска. Тепер вона отримує багато листів і дзвінків, які адресовані винахіднику.

"Я сказала мамі: “Ей, я постійно отримую повідомлення для цього хлопця, Ілона Маска. Я навіть не знаю, хто він”. І тут у моєї мами відвисла щелепа", — розповіла Такер.

Виявилося, цей номер раніше належав Маску. У NPR виявили, що він пов'язаний квартирою в Пало-Альто, яку Маск продавав багато років тому. Після того, як підприємець позбувся номери, оператор AT&T випадково перепризначив його Такер.

Дівчина отримує кожен день по три дзвінка або повідомлення, які адресовані Маску. Їх стає більше після гучних заяв чи скандалів Маска. Наприклад, журналіст NPR зв'язався з Такер, коли намагався отримати коментар Маска щодо позову проти округу Аламеда в Каліфорнії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також їй писала жінка, яка пропонувала свою кандидатуру на роль космонавтки SpaceX. Одного разу Такер надіслали проект біонічного протеза. Були повідомлення і від знаменитостей. Наприклад, колишній креативний директор Pixar і Disney Джон Лассетер похвалив електрокар Tesla.

Деякі співрозмовники не вірять, що спілкуються не з Маском. У NPR запитали про номер у самого Маска. Підприємець здивувався, що таким старим номером ще хтось користується.

При цьому Такер поки що не збирається змінювати номер, адже вона актриса і багатьом дала даний номер телефону.

"Вибачте. Іноді я не відповідаю, якщо у мене важкий день. Якщо вам не відповіли, ймовірно, це я, а не він. Не надто розчаровуйтесь", — говорить Такер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, світ з попкорном стежить за "війною" Ілона Маска з представником Фейсбуку.

Як повідомляв Знай. ua, Ілон Маск розповів, як ставиться до тюнінгу електрокарів Tesla.

Також Знай. ua писав, що Маск закликав у твіттері "червона пігулка".