На Донбасі російські окупанти начхали на усі домовленості та жорстоко атакували українських героїв з повітря. Так, бойовики за допомогою безпілотника скинули на воїнів снаряд, який травмував одного військовослужбовця.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли наших захисників поблизу населеного пункту Старогнатівка. Противник з безпілотного літального апарату скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил. Внаслідок вибуху один український військовослужбовець отримав осколкове поранення", - йдеться в повідомленні військових.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Як відзначається, українського героя екстрено доставлено до лікувального закладу, де йому було надано належну медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Такі підступні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи наявні вогневі засоби, дали загарбникам адекватну відповідь", - підкреслили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, призов до ЗСУ з 18 років: українці "відправили" до армії колег Зеленського, фотожаба.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вкусив ФСБшника і майже рік сидів у полоні — легендарний український пес повернувся на вірну службу додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що Путін запустив бомбардувальники над Чорним морем і пошкодував про це