Незважаючи на карантин і пов'язані з ним проблеми, державний "ПриватБанк" продовжує розвивати сферу послуг. Так, банк активно займається новими моделями банкоматів, які працюватимуть з готівкою за новими правилами.

Тепер банкомати працюватимуть за принципом так званого замкнутого циклу, тобто можуть не тільки видавати гроші, але ще і приймати їх. Зараз у такому режимі працюватимуть близько 250 банкоматів.

В кінці 2020 року їх кількість збільшиться вдвічі, і, як очікується, всі 7 тис. банкоматів Приватбанку будуть замінені на нові по всій території України.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Нові банкомати, оснащені сенсорними екранами, NFC-модулями і іншими функціями, зможуть довше працювати без інкасації. Купюри будуть прийматися більше ста гривень. У меню банкомату можна увійти за допомогою PayPass, Apple Pay і Google Pay.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також з'явиться можливість оплачувати все з допомогою QR-коду. У багатьох закладах уже почали розміщувати не просто термінали, а спеціальні коди.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клієнтам Приватбанку пояснили, як отримати оплату частинами.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Приватбанку розповіли про роботу відділень під час карантину – де дізнатися точну інформацію.

Також портал Знай.uа писав, навіщо потрібні постбіотики вашій дитині.