Тепло вперто не хоче приходити в Україну. Залишився всього тиждень до літа, проте погрітися під теплим весняним сонечком не вийде. Практично по всій території України буде холодно – в районі 14-16 градусів вище нуля з вогким, холодним вітром і підвищеною хмарністю. Вночі аграріям карпатських і лівобережних регіонів нашої країни знову доведеться понервувати. Синоптики прогнозують заморозки до -3 градусів. Державна служба надзвичайних ситуацій оголосила жовтий рівень небезпеки.
Киянам потрібно приготуватися до прохолодного дня і холодної ночі. Вночі температура повітря опуститься до +4…+6 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +13 до +18 градусів. Небо буде хмарним, але серйозних опадів не очікується.

Заморозки в березні
Заморозки в березні


Львову пощастить менше. Тут будуть дощі, які затягнуться практично на весь день. Уночі буде тепліше, ніж у Києві – +6…+8 градусів, а вдень температура підніметься до +12…+14 градусів. Невеликі дощі пройдуть в Одесі. Стовпчики термометрів покажуть +7…+9 вночі та +16…+18 вдень. Аналогічні показники температури будуть спостерігати і жителі Дніпра, але в цьому місті 24 травня опадів не очікується. Також сухо буде в Харкові. Повітря прогріється до +5…+7 вночі та +16…+18 вдень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.