Відома блогерка Лілія Багірова, яка не так давно звинувачувала нардепа від "Слуги народу" Миколая Тищенка в тиску на неї, заявила, що її хорошу подругу надурили представники МАУ, продавши квитки на неіснуючий рейс.

Про таке вона розповіла в одній зі своїх сторіс в Instagram.

Відтак, за її словами, неприємний інцидент трапився з її близькою подругою, яка купила квитки з США в Україну з пересадкою в Нью-Йорку, але дістатися на батьківщину так і не змогла, бо рейсу такого просто не було.

Блогерка Лілія Багірова

"Я не знаю, як вони досі існують і навіщо хтось користується їх послугами. Адже кожного разу, як я, або хтось з моїх знайомих з ними мають справу, то це кожного разу обертається ж*пою. Коротше, ці чуваки продали квиток на неіснуючий рейс моїй подрузі. Вона купила квитки, а живе вона в Атланті, в Київ з пересадкою в Нью-Йорку…

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Виходить, що вона прилітає з Атланти в Нью-Йорк, йде в термінал, дає документи та квитки, а їй кажуть, що такого рейсу немає… Я навіть не знала, що так можна. Тобто, можна відкрити авіалінію та продавати неіснуючі квитки на рейси", - розповіла блогерка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Європа змінить правила авіаперельотів після послаблення карантину, як потрапити за кордон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого.

Також "Знай.ua" місця в Україні, які варто побачити хоча б один раз - і своя Венеція, і свій Версаль