На Житомирщині судитимуть двох правоохоронців, які напали на свого керівника, побили, а також покусали його під час виконання ним службового обов'язку.

Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Як відзначається, побили поліцейські свого начальника тільки через те, що він намагався вияснити, чому один з копів не відвідує роботу.

"Начальник одного з відділів Управління патрульної поліції в Житомирській області, дізнавшись про місцезнаходження прогульника, разом з патрульними прибули до помешкання інспекторки зі зав'язків з громадськістю. Побачивши начальника поліцейський вдарив його по голові, повалив на землю та почав душити", - йдеться в повідомленні.

Поліцейський, фото з вільних джерел
Поліцейський, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В результаті інші правоохоронці намагалися відтягнути свого колеги та одягнути на нього кайданки. В цей час власниця помешкання, інша поліцейська, спробувала зупинити дії правоохоронців і вкусила керівника відділу за плече.

Наразі ж обом працівникам патрульної поліції було повідомлено про підозру. У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.