У Миколаєві стався вельми тривожний інцидент за участю дівчинки-підлітка. Так, біля міської школи №10 на вулиці Південній, співробітники Нацполіції знайшли дівчинку 15 років у стані алкогольної коми. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "Новини N".

За інформацією журналістів, поліцейські отримали повідомлення про те, що підлітки, розпивають алкоголь біля навчального закладу.

15-річна мешканка Миколаєва, фото: Новости N
15-річна мешканка Миколаєва, фото: Новости N

"Правоохоронці, які приїхали на місце, виявили дівчинку приблизно 15 років, яка лежала на землі без свідомості. Поруч з нею нікого не було… Побачивши патрульний автомобіль, інші підлітки розбіглися. На місце було викликано бригаду швидкої допомоги", – йдеться у повідомленні.

Лікар оглянув підлітка і зробив висновок, що дівчинка, швидше за все, знаходиться в стані алкогольної коми. Пацієнтку екстрено доставили до Миколаївської обласної дитячої лікарні. Там діагноз підтвердився. В даний час дитина отримує кваліфіковану медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові нелюдів спіймали на знущанні над старим без ноги - били і мучили голкою.

Як повідомляв Знай.uа у Тернополі п'яну компанію засікли за ганебним заняттям - робили це голими з телефоном.

Знай.uа писав, п'яний одесит влетів в заправку і "похмелився" водою з калюжі.