Ми звикли до того, що у більшості мобільних операторів проблеми з покриттям в маленьких містечках і селах. Є місця, де мобільний зв'язок не ловить взагалі або працює тільки один оператор. Однак щоб проблеми з покриттям виникали у великих містах? Це рідкість для сучасних операторів, тим більше що на ринку йде жорстка конкуренція. Тим не менш, такі випадки описують незадоволені користувачі Vodafone.
На якість послуг мобільного оператора поскаржився користувач Roman Stekolshikov, проживає в Одесі. На своїй сторінці у Facebook він розкритикував роботу Vodafone і заявив, що якість зв'язку у них на дуже низькому рівні. “Водафон, у нас самий кончений інтернет, хороший інтернет тільки в центрі міста, в сталінках не ловить і в панельках теж. Така реклама Водафона повинна бути”, написав користувач.


Також Roman Stekolshikov розкритикував і тарифну політику Vodafone. Користувача обурила вимога мобільного оператора сплатити 50 гривень за роздачу мобільного інтернету на інші пристрої. До честі Vodafone, представник компанії написав в обговоренні посту і попросив користувача зв'язатися з ним і описати ситуацію більш детально. Можливо, після цього у компанії все-таки поліпшиться якість послуг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Vodafone почав знову "грабувати" своїх клієнтів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", з 15 травня в Україні зросли тарифи на мобільний зв'язок.

Також "Знай.uа" писав, що Lifecell почав списувати гроші з рахунків клієнтів.