Матір підприємця-мільярдера, засновника Tesla і SpaceX Ілона Маска Мей Маск розповіла в автобіографічній книзі про своє життя та дитинство своїх дітей. У 31-річному віці вона стала матір'ю одиначкою, одак все одно знайшла сили відправити своїх двох синів і доньку в успішне майбутнє.

Мей Маск працювала в модній індустрії та була манекенницею, але в її житті все було непросто. У віці 23 років вона народила старшу дитину - Ілона, а упродовж двох наступних років - сина Кімбала та доньку Тоску. В 31 рік вона розлучилася з чоловіком, який часто підіймав на неї руку - їй довелося тягти на собі усі сімейні обов'язки.

"Я багато працювала - так само, як і мої батьки. Але, на відміну від мами з татом, я справлялася самотужки. Мої діти - до цих пір найважливіше в моєму житті.

Мама не відчувала почуття провини через те, що працювала цілими днями. Я теж не відчувала себе винуватою, тому що у мене не було інших варіантів. Я працювала заради того, щоб у нас був дах над головою, їжа в шлунках і хоч якась одяг. Дітям довелося навчитися займати себе і не заважати мені працювати, тому що я перетворила спальню в власний офіс. Навіть не думайте про почуття провини. Якби ви не працювали і перебували в зневірі, вашим дітям теж було б невесело", - пише Мей Маск.

Ілон Маск, фото з вільних джерел
Ілон Маск, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діти працівниці індустрії моди були досить чемними, однак і без інцидентів не обходилося.

"Коли я зустрічалася з курцем - який їм не подобався, тому що ми були категорично проти куріння, - вони засовували маленькі петарди в його сигарети. Він підпалив одну таку, і трапився ВИБУХ! Вони вмирали зі сміху. Мені теж було смішно. А ось він не сміявся. Але покарання так і не послідувало", - стверджує жінка.

Секретом успіху дітей Мей вважає те, що вона сприяла їх захопленням. "Багато хто запитує, як я виховала таких успішних дітей. Моя відповідь - просто дозволяла їм займатися улюбленою справою. Я душі не чаю в своїх дітях і дуже пишаюся всім, чого вони домоглися", - каже матір трьох дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Кортеж" Ілона Маска в космосі впіймало NASA, вражаючий кадр.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тонко натякнули, що Ілон Маск "тупий" – глава Tesla осоромив Facebook на весь світ.

Також Знай.ua писав, "Алло, Ілон?" - красуня випадково купила старий номер Маска, тепер вона секретарка мимоволі.