Українці у мережі продовжують скаржитись на жахливий сервіс в різних вітчизняних мережах супермаркетів. На цей раз справа не в якості продуктів, а в їх ціною, яка відрізняється в чеку й на прилавку.

Читайте Знай у Google News!

Про це стало відомо завдяки відкликанню незадоволеного клієнта на Telegram-каналі Народний ревізор.

"Фейкові знижки. Будьте уважні, купуючи товар за акції. В #АТБ на Балківської, так і в інших супермаркетах теж, ви ризикуєте заплатити повну вартість за акційні продукти. #Одеса", - написав покупець.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

До публікації українець прикріпив фотографію, де видно, що різниця на хлібці в чеку й на прилавку відрізняється на 5 гривень і ніякої знижки немає.

Раніше повідомлялося, що в мережі розкритикували недбале ставлення до правил карантинного режиму в супермаркеті відомої мережі "АТБ" у Харкові. Так, жінці відмовили продавати пиво без маски, правда, майже пів години стояти і сперечатися з охоронцем без засобів захисту ніхто не заборонив.

За словами жінки, вона вирішила купити пиво, але маску забула. В результаті вона майже пів години сперечалася з охоронцем без маски в той час, як "пробити пиво за 1 хвилину" їй відмовилися.

"Зайшла в супермаркет. Пройшла турнікет в ряди з пивом. Там мені "охоронець" сказав, що без маски мені товар не проб'є. Я попросила надати мені маску, так як не було, або дозволити купити одну. Мені запропонували купити 10 масок за 130 гривень, або попросити когось з покупців купити мені пиво. 20 хвилин нашого спілкування без маски нікого з персоналу не бентежило, а от пробити товар за 1 хвилину для них було проблемою", - обурено написала мешканка Харкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянину впарили сир з пліснявою, смердить не по-французьки.

Як повідомляв Знай. ua, пиво з АТБ "прославило" супермаркет на всю Україну.

Також Знай. ua писав, що українцям у "Экомаркете" впарюють фантомні продукти.