Клієнт Приватбанку поскаржився на те, що йому заарештували, заблокували зарплатний рахунок у банку постаралися пояснити, як потрібно діяти в такій ситуації, щоб незабаром розблокували рахунку. Відповідний відгук з'явився на сайті Минфин.

"В банк надійшла постанова про арешт коштів людини, але згідно Закону України «Про виконавче провадження » банк ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ повідомити виконавчу службу, що зарплатний рахунок і його блокування заборонено Законом. Але банк заблокував рахунок. Співробітники законів не знають, але носом ж ткнули - реакції нуль. Не даруйте, помилилися, а вирішуйте свої проблеми самі. А адже це тепер проблема банку, бо будемо судитися", - написав клієнт.

В Приватбанку постаралися пояснити, чому могла статися така ситуація і як потрібно діяти, щоб рахунки розблокували і чим може допомогти банк у такій ситуації.

"Для того, щоб у Вас не складалося хибне враження про банк та ситуацію, дозвольте зауважити, що даного роду процедура проводитися при отриманні банком постанови від виконавчої служби. Щоб не блокувалась окрема картка, це повинно бути зазначено в постанові. Для зняття арешту Вам достатня звернути до виконавчої служби. Зняття арешту доступним лише після того, як до банку надійде відповідний лист від виконавчої служби. Сподіваємось, тієї факт, що дотримуючись законодавства ми не змогли задовольнити Ваші вимоги, не вплине на наші подальші стосунки. Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України", - відповіли в банку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк ставить нові банкомати і змінює правила зняття готівки.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк запідозрили в урізуванні кредитного ліміту.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк змінив правила зняття готівки з банкомату, головні нововведення.