24 травня, у поліцію надійшло повідомлення про те, що у лікарню Кагарлика звернулася жінка, 1994 року народження, із повідомленням про побиття та зґвалтування. Зі слів дівчини, до цього були причетні співробітники поліції.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, затримали оперуповноваженого 1991 року народження Сергія Сулиму та 35 -річного Миколу Кузіва - начальника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області за фактом зґвалтування та побиття. Про це повідомило видання Dетектів-Info з посиланням на інформоване джерело.

Відзначається, що 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Обухівського відділу має звання капітана поліції і є уродженцем Західної України, у нього є дружина і двоє синів. На Київщину поліцейський перевівся після служби на Донбасі, куди він подався після початку військового конфлікту.

Микола Кузів
Микола Кузів

Микола Кузів
Микола Кузів

Другий зловмисник 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима, також одружений – у декларації вказана його дружина Анна. Про дітей згадок немає.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сергій Сулима
Сергій Сулима

В Державному бюро розслідувань 25 травня повідомили, що попередні дані розслідування свідчать про те, що оперуповноважений в ніч на 24 травня у своєму службовому кабінеті застосував тортури до 26-річної жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка - вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу.

В ДБР підкреслили, що окрім жінки правоохоронці також знущалися ще з однієї особи.Вони застосували фізичну силу щодо чоловіка, який в цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому насильством, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і стріляли з пістолета табельної зброї над головою. В результаті потерпілий отримав переломи ребер і носа.

закривавлений противогаз, в якому поліцейські мордували лююдей, фото ДБР
закривавлений противогаз, в якому поліцейські мордували лююдей, фото ДБР

Як ззначили в ДБР, правоохоронців затримали і зараз ведеться розслідування за фактами згвалтування, катування і перевищення службових повноважень.

Додамо, що підозрюваних у скоєних злочинах затримали, відразу звільнили з поліції, їх керівництво відсторонили, підрозділ - розформували, а весь особовий склад Кагарлицького ОП тепер змушений пройти переатестацію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні жінки

Як повідомляв портал Знай.ua, копи покусали та побили свого начальника через прогули

Також Знай.ua писав, у Києві схопили звіра, який гвалтував 13-річного хрещеника