Заступник міністра МВС України Антон Геращенко показав обличчя підозрюваних у зґвалтуванні дівчини, яке сталося в місті Кагарлик (Київська область). За словами заступника міністра, Микола Кузів та Сергій Сулима зараз перебувають у слідчому ізоляторі, однак попереду на них чекає справедливий суд і покарання. Геращенко зазначив, що реакція правоохоронців на їхні дії була "блискавичною".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Антона Геращенка в мережі Facebook.

Публікація Антона Геращенка, скріншот: Facebook
Публікація Антона Геращенка, скріншот: Facebook

"Ось так буде з кожним, хто одягнувши погони і отримавши владу, порушить Закон, і вчинить злочин. На фото - колишні співробітники поліції, які обґрунтовано підозрюються в зґвалтуванні, тортурах і побитті - Микола Кузів та Сергій Сулима в слідчому ізоляторі. Попереду на них чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін. Зазначу також, що реакція поліції на повідомлення про насильство і тортури в Кагарлицькому відділенні поліції була блискавичною.", - пише Антон Геращенко.

Микола Кузів, фото: Facebook\ Антон Геращенко
Микола Кузів, фото: Facebook\ Антон Геращенко

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сергій Сулима, фото: Facebook\ Антон Геращенко
Сергій Сулима, фото: Facebook\ Антон Геращенко

Кузіва і Суліму звільнили з органів після появи інформації, що вони зґвалтували і побили дівчину, яка перебувала у відділенні для дачі показань. Також звірячих знущань зазнав чоловік, якого співробітники МВС побили і погрожували зґвалтувати.

Також варто нагадати нашим читачам, що 24 травня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у лікарню Кагарлика звернулася жінка, 1994 року народження, з повідомленням про побиття і зґвалтування. Зі слів дівчини, до цього були причетні співробітники поліції. Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві, затримали оперуповноваженого 1991 року народження Сергія Сулиму та 35-річного Миколу Кузіва - начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області за фактом зґвалтування та побиття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом віддали під суд "перевертня в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої - протигаз, тортури і постріли над головою.

Як повідомляв Знай.uа у Києві схопили звіра, який гвалтував 13-річного хрещеника - зливав відео в мережу.

Знай.uа писав, під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні дівчини - "покарали" за свідчення інтимом.