Поїзди і електрички, за рекомендацією МОЗ та Кабміну, слід запускати з 1 червня. Нарешті українці, виснажені тривалим карантином зможуть їхати по всій території країни. Однак вони поїдуть вже в кінці цього тижня. Квитки можна буде придбати з середи-четверга. Ціна може піднятися через літній сезон на 7%.

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, запустять спочатку приміські електрички, потім поїзди далекого прямування. Вони будуть курсувати як по країні, так і за кордон.

укразалізниця
укразалізниця

У тих областях, де епідеміологічна ситуація не дозволяє запуск транспорту, буде дозволено робити зупинку тільки для висадки пасажирів. Підбирати їх буде заборонено.

На вході в поїзди і електрички буде проводитися температурний скринінг. Всі повинні бути в масках. Що стосується плацкартів і купе, тут ще алгоритми опрацьовуються. Швидше за все, будуть намагатися утримувати одну родину в одне купе, щоб люди могли спати без масок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

фото Укрзалізниці
фото Укрзалізниці

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Укрзалізниця" при закупівлі дизельного палива допустила низку порушень — висновок аудиторів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Римський Франциск закликає всіх молитися разом, щоб подолати наслідки пандемії

Також "Знай.ua" антисептики, маски і вимірювання температури — у МОЗ пояснили, як працюватиме громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва