У середу, 27 травня, майже по всій території України пройдуть дощі. При цьому температура повітря в середньому не перевищить +15+19 градусів.

Так, відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що у більшості областях країни в цей день слід очікувати дощів.

"Сухі осередки траплятися хіба що в східній частині, переважно в Луганській і Донецькій областях, а також у Запоріжжі і в Миколаївській області", - написала метеоролог.

Вітер дутиме північно-східний, розганятися до 3-8 метрів на секунду.

Температура повітря трохи підвищиться порівняно з попередніми днями. У багатьох регіонах України стовпчики термометрів піднімуться до +15 +19 градусів. На Півдні, Сході, в Дніпрі – до +17 +22 градусів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Києві в середу випадуть опади. Вночі температура повітря опуститься до +10 градусів, а вдень підвищиться до +17 градусів.

Схоже, що найближчим часом найпопулярнішим іменем може стати Іхтіандр. Бо така кількість вологи на нас щодня падає з...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 26 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

27 травня вшановується пам'ять святого мученика Ісидора. В давні часи цього дня очікували, як закінчення холодів. Але якщо день все ж був холодним, то варто було очікувати такого ж літа. В день Ісидора прилітають стрижі та ластівки, приносять тепло.

погода на 27 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.