Більшість країн Євросоюзу готуються відкрити свої кордони для іноземців з середини червня. Однак, українців пускатимуть не у всі країни.

Чорногорія на початку червня відкриє свої кордони для громадян лише 9 країн, України у цьому переліку поки що немає. Водночас у чорногоському уряді заявили, що перелік країн, звідки пускатимуть туристів, буде переглядатися залежно від епідемічної ситуації.

З середини червня планують відкритись для туристів Хорватія, Греція та Кіпр. Планувати поїздки до Італії громадяни ЄС можуть уже з 3-го червня, коли Італія відкриється для решти світу наразі невідомо.

З 1 липня обов'язковий карантин для приїзджих скасує Іспанія, країна готується приймати туристів.

Планують туристичні сезони й популярні серед українців курорти Єгипту і Туреччини - Каїр та Анкара вже розпочали переговори про відновлення авіаційного сполучення та туристичних подорожей.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У Єгипті до кінці травня дозволено лише внутрішній туризм, на базі якого відпрацьовують нові противірусні правила. Орієнтовно з початку липня Єгипет почне пускати іноземців, переговори про відновлення авіасполучення триватимуть з 20 країнами, серед них і Україна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні в період карантину катастрофічно зросло безробіття

Як повідомляв портал Знай.ua, до Варшави прибув перший чартер з українськими заробітчанами

Також Знай.ua писав, Чехія увімкнула зелене світло українським заробітчанам - візовий процес відновлено.