“Схоже, найближчим часом найпопулярнішим ім'ям в Україні може стати “Іхтіандр”. Найвідоміший синоптик України Наталія Діденко точно знає, яке ім'я найближчим часом буде у тренді. А причина банальна – Україну в черговий раз накриє сильними дощами. Практично весь минулий тиждень нашу країну “обливало”, і вся ця тиждень також очікується дуже дощовий.

Погода, дощ, фото: Pixabay
Погода, дощ, фото: Pixabay


Середа не вийде із загального тренда. Практично по всій території нашої країни буде мокра, дощова погода. Пощастить лише частини східних і південних областей України. У Луганській, Донецькій, Запорізькій та Миколаївській областях очікується суха погода. Вітер буде відносно спокійним – очікується південно-західний вітер, швидкість якого складе 3-8 метрів в секунду. Що стосується температури повітря, вона також буде досить теплою. На півдні та сході України повітря прогріється до 17-22 градусів тепла, а на решті території – 15-19 градусів вище нуля.
Погода у Києві не виб'ється із загального тренда. Столицю також заллє дощами. Вітер очікується південно-західний, 3-8 метрів в секунду. Ніч буде відносно теплою – до 10 градусів тепла. Вдень повітря прогріється до +17 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.