На Черкащині двох співробітників поліції підозрюють у скоєнні побиття і вимаганні хабара. Матеріали справи направлено до суду, повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

"В суд направлено обвинувальний акт стосовно двох поліцейських одного з відділів поліції ГУНП в Черкаській області. Правоохоронців звинувачують у розбої, скоєному за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади або службових повноважень, які супроводжувалися насильством, та вимаганні неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 365 і ч. 3 ст. 368 ККУ)", - сказано в повідомленні.

побиття на Черкащині, фото ДБР
побиття на Черкащині, фото ДБР

Уточнюється, що у вересні минулого року копи затримали місцевого жителя за вигаданий злочин. Правоохоронці відібрали у чоловіка особисті речі і відвезли на кладовище, де били і вимагали хабар, щоб не притягувати його до відповідальності за злочин, якого той не скоював.

побиття на Черкащині, фото ДБР
побиття на Черкащині, фото ДБР

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У разі доведення провини поліцейським загрожує ув'язнення до 10 років з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю до 3 років, з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стріляли над головою, ставили на коліна і взяли силою – в Кагарлику поліцейські катували дівчину.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Франківщині судять нелюда, який зґвалтував дев'ятирічну дівчинку.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві поліцейський прикинувся клієнтом борделю "заради справи" – суд здивував вердиктом.