Продукти влітку рекордно подорожчають через посуху та морозів у травні

В Україні аграрії зазнали збитків. Причиною стала зима без снігу, посуха в перші місяці весни і заморозки в кінці травня. Про втрати повідомляють ті, хто займається вирощуванням картоплі, овочевих культур, ріпаку, ячменю та озимих.

У соціальних мережах аграрії і навіть синоптики скаржаться про негативні наслідки для врожаю від травневих заморозків. На сторінці Укргідрометцентру в Facebook синоптик Ігор Кибальчич опублікував фото замерзлих культур на полях в Запорізькій області.

Магазин, фото: Getty Images
Магазин, фото: Getty Images

Володимир Зеленський підписав важливий указ про зближення України з НАТО

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Володимир Зеленський підписав указ про політику євроатлантичної інтеграції України. Президент підписав Указ "Про Річну національну програму під егідою Комісії Україна – НАТО на 2020 рік". Про це повідомляють на сайті глави держави. Даний документ підтверджує стратегічний курс України на набуття повноправного членства в Організації Північноатлантичного договору.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Клієнти ПриватБанку розлючені через нав'язування послуг

ПриватБанк – найпопулярніший банк країни. Фінансова організація видала більше, ніж інші, кредитних карт, на величезні суми. Однак менеджери ПриватБанку продовжують нав'язувати кредитні послуги клієнтам, замість вирішення реальних питань. Часом доходить навіть до серйозних конфліктів, через які клієнти банку готові розірвати і спалити його емблему.

На черговий випадок нав'язування послуг поскаржилася користувач Facebook Oksana Kovtoniuk. Вона зателефонувала на номер 3700, щоб вирішити проблему, однак оператор, замість відповіді на її питання, почала розповідати про переваги кредитної картки.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Доктор Комаровський розібрав українські бебі-бокси

Традиція бебі-боксів прийшла в Україну з Фінляндії. У цій країні, напередодні народження дитини або відразу після появи малюка на світ, молодій мамі спеціальну коробку зі всіма необхідними для перших місяців життя дитини речами. Ця коробка отримала назву бебі-бокс. В Україні їх ввели лише у 2018 році, і доктор Євген Комаровський приготував огляд на оновлені бебі-бокси.

Доктор Євген Комаровський (фото Instagram)
Доктор Євген Комаровський (фото Instagram)

Копи на Черкащині понівечили чоловіка на кладовищі заради грошей

На Черкащині двох співробітників поліції підозрюють у скоєнні побиття і вимаганні хабаря. Матеріали справи направлено до суду, повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Уточнюється, що у вересні минулого року копи затримали місцевого жителя за вигаданий злочин. Правоохоронці відібрали у чоловіка особисті речі і відвезли на кладовище, де били і вимагали хабар, щоб не притягувати його до відповідальності за злочин, якого той не скоював.

побиття на Черкащині, фото ДБР
побиття на Черкащині, фото ДБР