Державний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" розповіла про те, що стартує продаж квитків на швидкісні потяги, які повинні почати роботу вже з 1 червня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії.

Представники "Укрзалізниці" запевнили, що пасажири допускатимуться до поїзда виключно в масках і після вимірювання температури тіла.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

"Укрзалізниця починає поступове відновлення руху пасажирських поїздів. Зокрема, компанія відкрила продаж квитків на 5 швидкісних поїздів Інтерсіті +, які вирушать у рейс з 1 червня", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином продаж шляхом реалізації квитків через каси буде відновлено з 27 травня 2020 року.

"Пасажири допускатимуться до поїздів виключно у захисних масках. Вимірювання температури тіла здійснюватиметься під час перевірки квитків. Крім того, буде забезпечено санітарну обробку вагонів до і після кожного рейсу поїзда, стюарди будуть забезпечені засобами індивідуального захисту", - йдеться в повідомленні.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Ж/д сполучення в Україні запустять раніше, ніж анонсував Кабмін. Будуть запущені всі типи поїздів, першими поїдуть приміські електрички. Зараз відкрито продаж квитків на 5 поїздів "Інтерсіті +":

- №721 / 722 і №726 / 725 Київ-Харків
- №763 / 764 Київ-Одеса
- №711 / 712 Київ-Костянтинівка
- №740 / 739 Київ-Кривий Ріг

Квитки можна буде придбати з 27 травня, поки що - тільки онлайн. Потяги почнуть курсувати з 1 червня. За новими правилами, заповнення може бути тільки 50% вагона. Всі пасажири повинні бути в масках. Під час перевірки квитків будуть також вимірювати температуру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні відкриють продаж квитків на поїзд онлайн - названо терміни і ціни.

Як повідомляв Знай.uа Укрзалізниця виходить з карантину - коли можна сміливо купувати квитки.

Знай.uа писав, в Україні запустять поїзда раніше запланованого – Криклій зробив важливу заяву.