У багатьох державах світу масковий режим, який впровадили влади через пандемію коронавирусной інфекції, вже замучив багатьох. Однак що ж робити, якщо без засобів індивідуального захисту тебе нікуди не пустять. Пасажир літака ухитрився і замість захисної маски одягнув на обличчя мереживну білизну.

Про це стало відомо завдяки знімку, який опублікували здивовані очевидці в мережі Instagram на сторінці passengershaming.

Пасажир з трусами, скріншот: Instagram
Пасажир з трусами, скріншот: Instagram

На кадрі зображено чоловіка з сивим волоссям, обличчя якого закривають жіночі мереживні труси бежевого кольору. Користувачі мережі закликали об'єднатися і покінчити з такими витівками, "поки не стало ще гірше".

Варто нагадати нашим читачам, що 15 червня в Україні та Європі поступово відновлюють авіаперевезення – а значить, стануть можливими регулярні авіарейси. По-перше, ЄС досі не дозволяє в'їзд іноземцям, крім виняткових категорій. По-друге, шлях до пожвавлення авіасполучення буде довгим і болісним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Та навіть після того, як літаки полетять, доведеться звикати до нових правил користування ними. Перельоти без дьюті-фрі в літаку, без ручної поклажі та без права стояти в черзі в туалет стають новою реальністю – йдеться у нових авіаційних правилах, прийнятих Євросоюзом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві натовп голих хлопців потрусив причандалами - зате в масках.

Як повідомляв Знай.uа допитливий лікар, незважаючи на заборони керівництва, випадково викрив таємниці смертельного вірусу.

Знай.uа писав, масковий лайфхак від медиків - як правильно дезінфікувати захисні засоби в домашніх умовах.