Під час карантину українці добре відсиділись вдома, а тепер прийшов час вирушати у поїздки. Зокрема, найбільше людей якомога швидше прагнуть поїхати на заробітки, звідки вимушено повернулись додому. Так, поїздки українців до Європи будуть закінчуватися самоізоляцією, яку будуть контролювати.

коронавірус в Європі, фото: gettyimages
коронавірус в Європі, фото: gettyimages

Як повідомив на брифінгу глава МОЗ Максим Степанов, українці зможуть виїжджати за кордон автомобілем, а в майбутньому літаком. Щоправда, є одна умова: після повернення додому необхідно буде два тижні перебувати вдома на самоізоляції. Контролювати самоізоляцію буде додаток «ДІЯ» - його слід обов'язково встановити.

коронавірус в Європі, фото Getty Images
коронавірус в Європі, фото Getty Images

Тож, окрів виїздів заробітчан до Європи, українці можуть потихеньку планувати подорожі-екскурсії чи з метою відпочинку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Міністр також порадував шанувальників футболу. Чемпіонат України дійсно відновлять, однак його будуть дивитися по ТБ. На стадіонах зможуть перебувати не більше 200 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні в період карантину катастрофічно зросло безробіття

Також Знай.ua писав, Чехія увімкнула зелене світло українським заробітчанам - візовий процес відновлено.