Геннадій Москаль знепритомнів у прямому ефірі

Український політик, , голова Закарпатської обласної державної адміністрації, народний депутат Геннадій Москаль знепритомнів під час інтерв'ю.

Москалю стало погано в прямому ефірі телеканалу NewsOne. Лікарів швидкої допомоги викликали до студії їм. О. Довженко, де проходили зйомки телепередачі.

Лікарі на місці події повідомили, що розглядають два варіанти: інсульт або інфаркт.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Укрзалізниця відновлює перевезення - озвучено "карантинні" правила

Державний залізничний перевізник компанія "Укрзалізниця" розповіла про те, що стартує продаж квитків на швидкісні потяги, які повинні почати роботу вже з 1 червня.
Представники "Укрзалізниці" запевнили, що пасажири допускатимуться до поїзда виключно в масках і після вимірювання температури тіла.

запуск залізничного сполучення з 1 червня, фото: Уніан
запуск залізничного сполучення з 1 червня, фото: Уніан

В Україні здешевшає газ, як зміняться ціни на блакитне паливо у платіжках

Світові ринки нафти починають зміцнюватися, а в цей час ринок природного газу пробиває чергове дно. Така ситуація веде до здешевлення даного виду енергоресурсу і в Україні. Знижується як ринкова ціна для промисловості, так і регульована — для населення (ПСО).

Експерти розповіли, як довго триватиме ця тенденція, і як вона вплине на вартість комуналки.

Юрби заробітчан ломилися в бік України, а тепер черги вишикувались назад - на кордоні з Польщею колапс

За 10 днів після відновлення роботи пішої черги, кількість українців "на вихід" зростає з кожним днем. Люди годинами стоять в черзі, щоб потрапити на територію Європи.

І хоч всі пункти пропуску вже відкрили для проїзду, щодня "польські ворота" в "Шегині" штурмують тисяча-дві українців, в основному заробітчан, які направляються збирати полуницю.

Черги на кордоні, фото: Дмитрий Бенюк
Черги на кордоні, фото: Дмитрий Бенюк

Україна перетвориться на суцільне море, синоптики обіцяють масштабні повені

В Україні вже декілька днів поспіль не втихають проливні дощі, які можуть призвести до підвищення рівня води в річках. Про це повідомляють у Гідрометцентрі України.

За словами синоптиків, в найближчі дні, 27-28 травня, по країні очікується підвищення рівня води в річках до 1,3 метра.

Рятувальники попереджають, що на річках басейнів Сяну, Дністра, Прута та Сірету (Львівська та Івано-Франківські області) очікується підвищення рівнів води на 0,2-1,3 метра.

Повені, скріншот: YouTube
Повені, скріншот: YouTube