У четвер, 28 травня, по всій Україні буде сиро і вітряно. Вдень температура повітря в середньому становитиме від +15 до +20 градусів тепла. Максимальна температура очікується на Сході країни – від +20 до +25 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці написала, що в цей день з Туреччини в Україну переміститься циклон, який обумовить дощі майже по всій території.

Також Діденко прогнозує сильні грози і поривчастий вітер 7-12 метрів на секунду.

Вдень тільки східна частина України, Приазов'я і Крим втримаються від серйозних дощів, можливі незначні опади.

Найхолодніша погода очікується у Київській та Одеській областях – +15 +17 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Києві буде вітряно, холодно і мокро. Вдень – +15 +17 градусів тепла, а вночі – +9 +11 градусів.

Це вже навіть не смішно. До нас суне активний циклон! Завтра, 28-го травня, з з півдня, з Туреччини, з Чорного моря, в...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 27 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

28 травня відзначається день пам'яті Пахомія Великого, який мав дар чудотворця і зцілення від хвороб. У народі цей день називали Пахомієм теплим: "Прийшов Пахом - запахло теплом". Як правило, цей день завжди буває теплим і вказував на те, що літо теж буде теплим.

погода на 28 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.