“Це вже навіть не смішно”. Саме так охарактеризувала погоду на 28 травня відомий синоптик Наталка Діденко. Очікується, що завтра дощі зміняться… Зливами з грозами! На цей раз “сюрприз” у вигляді потужного, активного циклону прийде з теплих берегів сонячної Туреччини. “Кінець трохи передбачуваний” – дощі, грози, штормовий вітер.

під дощем, скріншот з відео
під дощем, скріншот з відео


“Погодні радості” накриють практично всю територію України. Пощастить лише південно-східних областях України, де очікуються невеликі короткочасні дощі. Місцями опадів і зовсім не буде. На Заході, Півночі і в Центрі України пройдуть сильні грозові зливи з сильним південно-східним вітром. Можливі сильні пориви. Єдине, що щодо порадує українців – температура. У більшості регіонів нашої країни стовпчики термометрів покажуть від +15 до +20 градусів. Східній Україні пощастить ще більше, там повітря прогріється до +25.
Жителям столиці доведеться діставати човни з гаража. У четвер очікуються сильні зливи з потужним вітром. Можливі навіть грози. Вночі термометри покажуть до +12 градусів, вдень температура підніметься до +18.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.