Пасажири літака часто замовляють під час рейсу у бортпровідників кави. Однак не всі знають, наскільки може бути небезпечним для здоров'я цей напій.

Для приготування кави та інших напоїв на борту бортпровідники використовують водопровідну воду. Дослідження такої води показують, що в ній можуть знаходитися кишкова паличка або інші небезпечні бактерії. Також не ясно як часто на літаках очищаються резервуари для транспортування і кип'ятіння води.

Стюардеса радить пасажирам заздалегідь запастися напоями на час польоту, а на борту замовляти тільки безпечну бутильовану воду. Про це вона розповіла виданню Express.

При цьому для авіакомпаній і пасажирів в Євросоюзі розробили нові правила. Так, тепер при посадці і висадці обов'язково дотримання соціальної дистанції, а на пасажирів будуть маски.

В Україні авіаперевезення планують відновити 15 червня. В ЄС регулярні рейси теж будуть запущені, але це не означає, що вони будуть працювати в звичайному режимі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса назвала саме огидне місце на борту літака, чіпати це.

Як повідомляв Знай. ua, топ шкідливих звичок, які краще забути на борту літака.

Також Знай. ua писав, що стюардеса анонімно розповіла про небезпеку харчування в літаку.