На карантині багато українці сумують за подорожами. Всім нам з дитинства знайомі ці заспокійливі, мрійливі звуки залізниці, коли їдеш назустріч новим враженням. Під стукіт коліс іноді так солодко спиться, мріється про щось або навіть медитується… Тому співробітники Укрзалізниці не втрималися і записали півторагодинне ASMR-відео зі звуками поїзда в дорозі та видами за вікном.

Відповідний ролик розміщений на офіційному YouTube-каналі Укрзалізниці.

"Друзі, ми дуже за вами скучили. Навіть сіли писати черговий зворушливий маніфест, але зрозуміли, що у нас є дещо краще за слова. Це наш магічно-гіпнотичний чух-чух - мова залізниці, яка з дитинства є передвісником пригод і особливою колисковою" , - йдеться в описі під відео.

В поїзді. Фото з pinterest.ru

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В УЗ стверджують, що цей ролик для тих, хто сумує за подорожами, кому погано спиться і важко сконцентруватися на роботі.

Тепер ви можете в будь-який момент застрибнути на віртуальний рейс, насолодитися звуками залізниці, помріяти, дивлячись у вікно або розслабитися перед сном ", - написали співробітники Укрзалізниці.

Довідка: ASMR (автономна сенсорна меридіональна реакція) - це приємне відчуття, яке виникає в результаті звукових і візуальних стимулів - від шепоту, шелеста і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", коли літо "буде пекти" на повну — синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року. Спека в Україні не буде відступати весь місяць, дізнайтесь коли.

"Знай.uа" також писав, що в Японії туристам за один день заплатять більше, ніж українцю за місяць роботи. Країна виплатить 200 доларів на добу просто за те, що ви приїхали. Таким чином держава відроджує індустрію туризму, яка сильно постраждала від пандемії Covid-19.

Нагадаємо, що український мандрівник 4 місяці бродив по слідах Колумба і Магеллана - відповідь програмі "Орел і Решка"