У п'ятницю, 29 травня, майже у всіх областях в Україні продовжать лити дощі. В окремих регіонах варто очікувати грози з градом. Зате ночі стануть помітно теплішими.

Так, дощі омиватимуть Захід, йти на Півночі і Сході країни місцями їх будуть супроводжувати грози з градом. Про це відомий синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Вдень у західних областях похолоднішає до +13 +17 градусів. Середня температура повітря в Україні становитиме +15 +21 градус, на сході та в Дніпропетровській області – +20 +24 градуси.

Прояснення з сухою погодою прогнозуються уздовж зони Суми-Полтава-Дніпро-Миколаїв-Херсон. Ночі стануть тепліші: очікується +9 +14 градусів, на сході та півдні України – +12 +16 градусів.

У Києві в п'ятницю переважатиме волога і сльота. Вночі у столиці буде +12 градусів, вдень температура повітря підвищиться до +19 градусів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Циклон з четверга перейде у п`ятницю. Ми ж знаємо, що це - атмосферний вихор із повітряним потоком проти годинникової...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 28 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

29 травня вшановується пам'ять преподобного Феодора Освященного. У народі його називали Федір Житник, оскільки 29 травня вважався останнім строком для посіву ярових. Якщо на Федора зацвіла горобина, значить погода буде теплою.

погода на 29 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.