Останніми місяцями TikTok все рішучіше спростовує репутацію сервісу для підлітків - успішними його користувачами стають літні люди у всьому світі. Їхні канали здобувають все більшу репутацію, а їхні запальні танці висвітлюють ЗМІ. Черговою зіркою соцмережі стала 88-річна британка Рут Радд з міста Кіддермінстер. Відео, на якому вона танцює під популярну в соцмережі композицію Laxed, набрало понад 30 мільйонів переглядів.

Про це повідомляє видання Esquire.

У своїх відео Рут Радд повторює рухи танцювальних челенджів, які мають неабияку популярність на TikTok. Розібратися з новітніми трендами їй допомагають внучки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Я просто в захваті. Я літня пані, мені 88 років, я трохи недієздатна. І тут раптом - популярність! Я не зробила нічого видатного, жодних приголомшливих танців. Я всього лише літня дама, яка сміється сама над собою", - стверджує героїня відеороликів Рут Радд.

Пенсіонерка окремо підкреслила, що почала знімати ролики під час карантину і це допомогло їй підтримувати настрій попри ізоляцію.

"Це зробило мене щасливою, адже я перебувала за цими дверима вісім тижнів, це дало мені такий імпульс", - розповідає про свій досвід жінка похилого віку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак влаштувала гарячу примірку у TikTok, в хід пішли сексуальні пози.

Як повідомляв портал Знай.ua, Беззаконня у TikTok - наглий копач бурштину завів акаунт і хвалиться "уловом".

Також Знай.ua писав, що TikTok виявився ідеальним місцем для хакерів, мільйони акаунтів під загрозою.