Українські абоненти оператора мобільного зв'язку Vodafone скаржаться на проблеми з послугами. У компанії вже визнали технічні проблеми з голосовим зв'язком, однак користувачі також зазначають про проблеми з іншими послугами, у тому числі інтернетом.

"Друзі, протягом останньої години в окремих містах можуть бути недоступними голосові послуги. Ми маємо непередбачувані технічні проблеми, але вже працюємо над їх оперативним вирішенням. Наразі проблема стосується безпосередньо голосового зв'язку, інтернет-мережа має працювати у звичному режимі. Тож поки просимо вас користуватися месенджерами та іншими доступними засобами зв'язку", - повідомляють на офіційній сторінці Vodafone в соціальній мережі Facebook.

Друзі, протягом останньої години в окремих мiстах можуть бути недоступними голосовi послуги. Ми маємо непередбачувані...

Geplaatst door Vodafone Ukraine op Vrijdag 29 mei 2020

У коментарях люди зазначають, що зв'язок відсутній у Києві, Запоріжжі, Дніпрі, Кропивницькому та низці інших міст України; окрім того, попри ствердження компанії, люди кажуть, що мобільного Інтернету теж нема.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Такі технічні несправності особливо обурили українців на фоні новин про підвищення тарифів Vodafone.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Тариф підняли на 30 грн, зате зателефонувати у 2020 році для вас проблема", - пише один з коментаторів.

" У вас постійно проблеми 🤬🤬🤬🤬 Г*вно не зв'язок!!!!!!!" - стверджує інша українка.

"Тариф не жме? За такі гроші то! Підіймати ще вони збираються!" - зауважує ще одна користувачка Facebook.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МТС «замаскується» під британського оператора Vodafone в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дивна тарифна сітка і по 50 гривень "у повітря" - українець показав зворотній бік "акцій" Vodafone.

Також Знай.ua писав, що Українці звинуватили Vodafone в ганебній жадібності: "Безкоштовне зробили платним".