На державному кордоні України та Угорщини назрів серйозний конфлікт. Повідомляється, що пункт пропуску "Тиса" зачинено для руху в обох напрямках. Люди, які застрягли на кордоні, зіштовхнули автомобіль прикордонників до кювету.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Pavlovsky News".

Журналісти з "Pavlovsky News" пишуть, що після того, як губернатор Закарпаття Олексій Петров розпорядився зупинити контрабанду товарів комерційного призначення почався конфлікт. Раніше приватні підприємці за €500 з автобуса завозили посилки під видом відправлень від громадян України, які проживають за кордоном.

Розпорядження голови ЗОДА Олексія Петрова, скріншот: Telegram-канал "Pavlovsky News"
Розпорядження голови ЗОДА Олексія Петрова, скріншот: Telegram-канал "Pavlovsky News"

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер їх змушують розмитнювати товар за ціною 1 €/кг. Водії і пасажири бусів з посилками від заробітчан відмовляються платити за новими тарифами і перекривають виїзд з КПП для всіх інших. Зараз там перебувають 50 неоформлених бусів.

На місце вже приїхали всі резерви Чопського прикордонного загону та додатково 50 прикордонників з міста Львів, які автомобілями заблокували можливість без оформлення залишити пункт пропуску "Тиса". З угорської сторони на в'їзд до України черга розтягнулася вже на кілька кілометрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український воїн "зник" на лінії боротьби з путінськими орками.

Як повідомляв Знай.uа Зеленському прилетіло від Трампа за "переслідування" Порошенка.

Знай.uа писав, підняли на вуха Закарпаття та Київ – СБУ затримала продавців "щасливого" життя в Європі.