У перший день літа, в Україні ним і не пахнутиме. Холод і дощ обіцяють українцям практично у всіх регіонах. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

На півночі країни вдень температура повітря підвищиться до 15-17 градусів тепла, а вночі до 9-11. На заході і в центрі вдень 14-16 градусів тепла, а вночі 8-11 градусів. На сході і півдні вдень очікується 20-22 градуса тепла, а вночі 10-12.

У Києві синоптики також прогнозують дощ, красиві хмари і холодяка. Температура повітря вдень підвищиться до 12-14 градусів, а вночі до 9-11.

Потепління поступове почнеться з середи. А психологічну позначку +20 градусів і вище будемо ловити на віконних та автомобільних термометрах і скидати з плечей зайвий остогидлий гардеробний вантаж 6, 7, 8, 9 червня.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.