Дивна історія сталася в Ужгороді, де місцева 62-річна багатійка захотіла завагітніти, а батьком дитині вона обрала 19-річного юнака, у якого хворіє мама.

Про це повідомляє друковане видання "Ясно" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook..

Як розповідає газета, жителька Ужгорода Марія Стець вирішила завагітніти у такому доволі похилому віці. На таке рішення її підштовхнули сумні обставини - у 37-річному віці вона втратила в автокатастрофі чоловіка і єдиного сина, якому тоді лише закінчив школу.

"У мене було все: щаслива родина, син, улюблена робота, але в один момент я втратила це. Заміж я вийшла у 18 років. Жила на той час у селі. Чоловік обіймав партійну посаду і ми невдовзі переїхали до міста. Він був старшим за мене на 27 років. Микола мене справді кохав: у прямому сенсі слова носив на руках, купував усе, що я лише бажала. Жили ми душа в душу.

"Моя солодка, – казав мені щоранку, коли приносив у ліжко сніданок. – Як добре, що знайшов тебе у цьому великому світі!» Коли в нас народився Ярослав, чоловік проводив з ним багато часу і постійно допомагав мені по господарству. Потім син пішов до школи, чоловік втратив роботу і ми почали продавати на ринку одяг. потроху розкрутилися і відкрили магазин. Чим далі, тим краще йшли справи. Уже й Ярослав закінчив школу, хотів іти вчитись на юриста, але трапилося нещастя. Вони їхали з чоловіком із Києва, де гостювали у наших друзів і розбилися на машині. Загинули на місці обоє. Я божеволіла від горя. Через таке потрясіння посивіла за одну ніч", - розповіла газеті Стець.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Вагітність, фото Pxhere
Вагітність, фото Pxhere

Деталі цієї сумної і дещо дивної історії видання "Ясно" пообіцяло оприлюднити в друкованому випуску. Однак деякі обставини можна спробувати реконструювати на основі наявних даних.

Оскільки 62-річна жінка, скоріш за все, вже вийшла з репродуктивного віку, то завагітніти вона може лише за допомогою екстракорпорального запліднення (ЕКЗ), також відомого за своєю народною назвою "штучне запліднення". Чому вибір жінки впав на цього юнака поки невідомо - можливо, він нагадує зовнішньо її сина. Вірогідно, також відкритим залишається питання, хто виступатиме донором яйцеклітини.

💥 Ужгородська 62-річна багатійка хоче завагітніти від 19-річного 💥 Каже, що щедро заплатить 💥 Мати юнака захворіла...

Geplaatst door Газета ЯСНО op Zondag 31 mei 2020

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Народження дитини – скільки потрібно грошей на вагітність і перший рік життя, інфографіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Ти ж нагуляла": Тоня Матвієнко заявила про домагання лікаря Охматдиту та вагітність в 16.

Також Знай.ua писав, що Українка померла через невдалий аборт, осиротивши трьох янголят - "першого народила у восьмому класі".