Незважаючи на Мінські домовленості про припинення вогню, Донбас палає у кулях війни. Путінські найманці не зупиняються ні на день. Але цього разу ряди "вантажу 200" поповнив бойовик і зрадник України Станіслав Чередник на прізвисько "Тет". Він брав активну участь у боях за Донецький аеропорт (ДАП).

Про це повідомляє військовий і блогер ВСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") у своєму Telegram-каналі. Він зазначає, що бойовик загинув 25 травня.

Станислав Чередник, фото: facebook.com/ukrop.bc
Станислав Чередник, фото: facebook.com/ukrop.bc

"25.05.2020 Станіслав "Тет" Чередник пішов на концерт Кобзона. Квиток коштував 200 рублів. Обставини вимагають уточнення", - написав український боєць.

Слід нагадати, що загиблий бойовик Станіслав 1993 року народження, він народився у Донецькій області в місті Харцизьк. Він занесений в "чорний список" сайту "Миротворець".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

"Воює з літа 2014. Брав участь у боях за донецький аеропорт. Особиста інформація. Діяльність: військовий. Інтереси: горілка, пиво і трава можна навіть півтора". Азартні ігри на гроші", - сказано про бойовика на "Миротворці".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі ворог націлився на "святая святих" ЗСУ, наші хлопці зреагували блискавично і без втрат - звіт ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі бойовики випустили десятки снарядів по ЗСУ і отримали негайну реакцію - звіт ООС