У вівторок, 2 червня, в областях України погода очікується і сонячною, і дощовою, і навіть сніжною. Справжнє тепле літо не прийде в найближчі дні.

Циклон Ізольда затримається над територією країни і принесе з собою прохолоду. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Основна порція дощів припаде 2 червня на західну частину України. На високогір'ї Карпат можливий мокрий сніг. Дощі від невеликих до помірних можливі також у північних областях (крім Сумської), в Одеській області, в Криму та на крайньому Сході. На решті території – або без істотних опадів, або максимум місцями незначні", - написала Діденко.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Найтепліше буде на Луганщині, там повітря прогріється до +20 +22 градусів. Однак вночі все ще буде прохолодно – +9 +11 градусів. Найхолодніше буде на Волині та Рівненщині, де разом з дощем і температурні показники впадуть – максимум +10 +12 градусів, вдень +5 +7 вночі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вітер буде південно-західним, поривчастим, 5-10 метрів на секунду.

У Києві у вівторок є ймовірність дощу. Температура повітря в столиці вдень підвищиться до +13 +15 градусів.

Я терпіти не можу будь-яке кліше, а вже про `підбивати підсумки` - особливо, але тут ось зовсім інше. Цікаве й...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 1 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

2 червня відзначається день мучеників Фалалея, Олександра і Астерія. Якщо в цей день багато шишок на ялинці – до хорошого урожаю огірків. У цей час розпускається жасмін і зацвітає горобина. Пізнє цвітіння цього куща вказувало нашим предками на пізню осінь.

погода на 2 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.