Бойовики в черговий раз порушили режим тиші та з дрона атакували українські позиції на Донбасі. В результаті обстрілу поранення отримав один боєць Збройних сил України.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил (ООС) у соцмережі Facebook.

Уточнюється, що противник знову порушив режим припинення вогню і обстріляв позиції ЗСУ в районі Гнутово Донецької області.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

"Супротивник з безпілотного літального апарату скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об'єднаних сил. В результаті вибуху один український військовослужбовець отримав осколкове поранення", - зазначається в публікації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пораненого вже доставили в лікарню, йому надали медичну допомогу. Крім того, у відповідь українська сторона відкривала вогонь по ворогу.

#ООС #Операція_ОС Сьогодні, 1 червня російсько-окупаційні війська вчергове порушили режим припинення вогню та...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 1 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 28 травня в районі проведення операції Об'єднаних сил пішов із життя командир 1-ї окремої танкової бригади підполковник Юрій Межаков.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі знищено бойовика, який вбивав українців у боях за ДАП.

Також портал Знай.uа писав, що українські винищувачі вперше супроводжували американських стратегічних бомбардувальників ВПС США під час перельоту над територією країни.