Львів не зачепило пом'якшення карантину, який раніше подовжили до 1 червня. Місцева влада міста вирішила не знімати обмеження до 5 червня.

Про це стало відомо на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у понеділок, 1 червня.

"На засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС ми розглядали рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС, яка відбулася сьогодні. І рішення міської комісії аналогічно рішенням обласної. Тобто ми продовжуємо карантинні заходи, і послаблення не буде до 5 червня", – повідомила заступник мера міста Галина Сличная.

Львів, скріншот з відео
Львів, скріншот з відео

Так, 5 червня буде проведено чергове засідання обласної та міської комісій, на якому ухвалять рішення про пом'якшення або продовження обмежень.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто уточнити, що за станом на 1 червня у Львові та області коронавирусную інфекцію підтвердили у 1700 осіб. З них 421 чоловік одужав, 56 – померли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Садовий заговорив про підвищення цін на проїзд у Львові, що буде після карантину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові китайський вірус скосив головного хірурга, оперувати тепер нікому.

Також портал Знай.иа писав, що карантин погубив плани українців – куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.