Державний банк ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування для малого бізнесу. Це торкнулося 60 тисяч українських підприємців і компаній.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Ставка щомісячної комісії з "кредитним лімітам на рахунку" знижена для 44 тисяч юридичних осіб і підприємців. У банку також повідомили, що знизили щомісячну ставку для 15 тисяч позичальників і більше тисячі клієнтів по програмам проектного кредитування.

Раніше стало відомо, що в Україні з'явилися шахраї, які націлені на клієнтів ПриватБанкаяк найпопулярнішого банку в країні. Клієнти скаржаться на нову схему, в якій зловмисники навіть знають номери їх карт.

Українці, які ледь не стали жертвою шахраїв, розповідають, що спочатку дзвонить людина, яка представляється службою безпеки Приватбанку і запитує, чи проводите ви в даний момент транзакцію в якомусь інтернет-магазині.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заощадження українців в Приват24 під загрозою, аферисти вийшли на новий рівень.

Як повідомляв Знай. ua, шахраї придумали нову схему обману клієнтів Приватбанку.

Також Знай. ua писав, що клієнт Приватбанку ледь не потрапив у пастку хитроруких шахраїв.