На українських дорогах на 40% зменшилася кількість порушень швидкісного режиму протягом двох діб використання системи автоматичної відеофіксації.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй Facebook-сторінці.

"Запуск системи відеофіксації перевищення швидкості почав давати перші плоди! Так, у понеділок, за 9 годин роботи з 00:00 до 9:00, система зафіксувала 17477 випадків перевищення швидкісного режиму. А на другий день роботи системи, за ті ж 9 годин порушників стало – 10 469 або на 40% менше! Це означає, що ймовірність скоєння ДТП пов'язаного з порушенням водієм швидкісного режиму також знизилася", - написала Геращенко.

Запуск системы видеофиксации превышения скорости начал давать первые плоды! Так в понедельник, за 9 часов работы с...

Geplaatst door Антон Геращенко op Dinsdag 2 juni 2020

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автофіксація порушень – як використовувати камери собі на користь і оскаржити штраф.

Як повідомляв портал Знай.uа, за перші 17 годин роботи система відеофіксації порушень правил дорожнього руху в Києві зафіксувала понад 35 тисяч випадків. Про це заявив міністр МВС Арсен Аваков.

Також портал Знай.uа писав, що киянин відскіпався смішним штрафом за їзду по зустрічній при копах, українці обурюються – "Порушуй – не хочу".