Погода в Україні уже зовсім скоро потішить нас майже літніми температурами.

За прогнозами синоптиків, погода в Україні істотно почне змінюватися в п'ятницю, 5 червня. А вихідні після затяжних холодів приємно вразять літніми + 25 + 27 градусів. Про значне потепління в країні розповіли синоптики Українського гідрометцентру та Наталка Діденко.



Так, за словами Діденка, в п'ятницю українці нарешті позбудуться "зайвих кілограмів одягу". Ну а наразі доведеться потерпіти, адже 3 червня буде все ще прохолодно і далі дощитиме, розповіла Діденко в Facebook.

Дощі в середу охоплять більшість областей, а циклон виявиться над західною частиною країни.

"Проясненнями можливі вздовж смуги від Сумщини, Харківщини через Дніпропетровщину в Запоріжжі", - написала синоптик і зазначила, що вітер буде помірним - від 3 до 10 метрів в секунду.

Найближча ніч все ще буде прохолодною (+ 5 + 9 градусів), на Сході до + 12-ти. Вдень завтра в середньому + 13 + 19, на Сході - тепліше - від +17 до +23, а на Заході - холодно - всього + 11 + 14 градусів.

У Києві 3-го червня дощ більш імовірний у другій половині дня. Вночі холодно, + 6 + 8 градусів, вдень в середу потеплішає до +17 градусів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 2 juni 2020

Синоптики Українського гідрометцентру на своїх картах анонсували істотне потепління на 6 червня, але повзти вгору стовпчик термометра почне вже в п'ятницю, 5 червня. Теплий прогноз, правда, затьмарять грозові дощі, які обіцяють синоптики.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.