Пам'ятаєте стару рекламу кави, в якій люди купалися під дощем на вулиці? Українцям саме час випробувати її в реальному житті. Якщо у вас вдома відключили воду – не сумуйте, на вулиці її буде достатньо. Гідрометцентр знову прогнозує дощі практично по всій території України. Причому місцями пройдуть сильні зливи з грозами.

дощі, фото: depositphotos
дощі, фото: depositphotos

У західних областях, а також на Вінниччині та Житомирщині очікуються дощі середньої інтенсивності. Температура повітря в цих регіонах буде на рівні 3-8 градусів вище нуля вночі і 11-16 вдень. У високогірних районах Карпат стовпчики термометрів не піднімуться вище +6. У Центрі, на Півночі і на Півдні України пройдуть сильні дощі з грозами та шквальним вітром.

Вночі термометри покажуть від 4 до 9 градусів тепла, вдень температура підніметься до 14-19 тепла. Лише на Сході буде сухо і без опадів. Повітря прогріється до +9 градусів вночі і +22 вдень.

Мешканці Києва зможуть порадіти сухій погоді тільки вночі. Вдень киян чекає чергова порція опадів. Вночі температура опуститься до 6-8 градусів тепла, а вдень – підніметься до +16...+18 вище нуля. Вітер очікується південний, зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Місцями можливі пориви.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'обов'язково підпишись на наш канал Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку липня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.