Вже на початку літа Україна зіткнеться з найпотужнішим сонячним спалахом. Так, 8 червня магнітна буря очікується середньої сили, а 9 червня її вплив стане сильнішим і люди зможуть це відчути на собі.

"Магнітні бурі у першому місяці літа 2020 року пройдуть двічі. У червні очікуються один сильний і один середній спалахи на сонці. Обидві магнітні бурі відбудуться в першій декаді місяця", − йдеться у повідомленні Meteoprog.

магнітна буря, фото Pxhere
магнітна буря, фото Pxhere

Магнітні бурі в червні 2020

- 8 червня − геомагнітний спалах середньої сили;

- 9 червня − сильна магнітна буря.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Магнітні бурі впливають на всіх, але частіше від них страждають метеозалежні люди, які при коливанні магнітного поля відчувають фізичний і емоційний дискомфорт.

Варто відзначити, що третина всіх жителів нашої планети є метеопатами і передчувають за 1-3 дня "збурення" на Сонці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.