Український журналіст, блогер, політичний оглядач і редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко під час прогулянки у парку спробував пояснити своїм читачам про швидкісний режим в Україні. Журналіст розповів, що це подається, як подія століття.

Про це стало відомо завдяки новому відео Юрія Романенка.

"Все буде, як в Європі - цей фетиш про Європу перетворює нас в індійців насправді. Тому що це пояснює, щось там якось в Європі, можна робити будь-яку ахінею, в тому числі красти бабло, або вводити якісь абсолютно необдумані податки", - зазначає Романенко.

Політичний оглядач висловив свій скепсис, адже всі державні інститути розраховані на обдирання лохів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Всі, хто любить швидкість - мами, тата, бабусі, дідусі прокурорські, суддівські, СБУшні - вони будуть знаходитись в режимі винятків. І ті хлопчики, які надсилатимуть повідомлення про штрафи - матимуть базу номерів", - додає Романенко.

Романенко, фото: youtube
Романенко, фото: youtube

За його словами, обмеження швидкості до 50 км/год на проспекті Перемоги у Києві - безпідставне, адже там цілком спокійно можна їхати зі швидкістю 100 км/год. І нічого страшного не трапляється.

"Страшно, коли п’ють і сідають за кермо, або засинають. Швидкісний режим потрібен в місті - де багато людей. Ми живемо в період швидкостей. Якщо їхати 130 км/год - доїжджаєш скрізь вчасно і це нормально по всіх основних дорогах", - підсумував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з позначкою "невідкладно" – Зеленський по-новому каратиме молодь, яка "косить" від армії.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський запропонував запровадити в Україні новий вид військової служби – що це означає для призовників.

Знай.uа писав, призов 2020 - кого і на скільки заберуть до армії після карантину.