Український журналіст, блогер, політичний оглядач і редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко спробував пояснити своїм читачам, що відбулося буквально днями в українському законодавстві, яке стосується Збройних сил України. Журналіст розповів, чим можуть закінчитися такі кроки чинної влади.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show".

Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram
Публікація Юрія Романенка, скріншот: Telegram

Слова автора публікації: Хто не в курсі, але "Слуги народу" вирішили придумати нову кабалу. У новому законопроєкті щодо призову резервістів без мобілізації є дуже цікаві фішки з військовозобов'язаним. Величезні штрафи за неявку і статті за ухилення, заборона на укладення трудового договору або контракту без підтвердження з військкомату про облік, обов'язкова постановка на облік практично всіх (як при совку), пряме підпорядкування резервістів Зе, можливість доукомплектування резервістами будь-якої силової структури без їх згоди, електронні військові квитки з прив'язкою до податкової базі і МВС.

Якщо простою мовою, то це тупа спроба казково збагатити генералів і військкомів, оскільки такий закон згенерує величезний потік корупційних грошей. Бізнес пресуватимуть не тільки податківці, а воєнкоми, тому що за те, щоб з підприємства не вилучали цінні кадри потрібно буде заплатити. Не державі, звичайно, а в конкретну кишеню. Жодного іншого сенсу цей законопроєкт не має. Про лохів я навіть не кажу. Їх доїтимуть системно, невпинно і з усієї пролетарсько-шариковською нещадністю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цей законопроєкт тільки посилить негативне ставлення до недодержави, яка перетворюється на відверто безглуздого і небезпечного монстра. І ані захищати, ані підтримувати немає жодного раціонального сенсу. Ну а ми зробимо все, що в'ї*ати по рейтингу "Слуг народу", щоб дебілам було неповадно генерувати всяку херь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з позначкою "невідкладно" – Зеленський по-новому каратиме молодь, яка "косить" від армії.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський запропонував запровадити в Україні новий вид військової служби – що це означає для призовників.

Знай.uа писав, призов 2020 - кого і на скільки заберуть до армії після карантину.