Соцмережі рясніють радісними повідомленнями, що хлопець з Житомира брав участь у проекті Маска. Це велика гордість України.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show". Автор розвіює безглузді фантазії.

"Дурачйо. Ну, їй Богу дурачйо. Це як пишатися, що Ігор Сікорський колись був киянином, а потім в США досяг неймовірних успіхів. А "Мрія" досі злітає з Гостомеля. І слава Богу, що без наслідків. Дурачье не розуміє, що Україна не має ніякого відношення до успіху хлопця з Житомира. Навпаки, хлопець з Житомира опинився в команді Маска, тому що в Україні Ілона Маска обдерли б як церковну мишу (хоча, як ми знаємо, в Держрезерві миші нещодавно пожерли на 800 млн. гривень)", - йдеться у повідомленні.

За словами Романенка, у нашому суспільстві Ілон Маск викликав би заслужене презирство, оскільки своїм існуванням був би викликом, постійно доводячи, що вони барани.

Популярні новини зараз
Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

"І сила цих авторитетів така, що десятиліття за десятиліттям дітям з айфонами в школах будуть вбивати в голову коломийки як критерій освіченості (разом з якимись історіями невдах начебто Чіпки та іншим придурків з класичної української літератури), що дозволить на уроках викласти свої думки, а не переказ кондових рецензій дебілкуватих художників з Міносвіти, - додає автор. - Коротше кажучи, дебіли без польоту фантазії, тяги до експериментів і ризику. Через Маск склепав ракету і компанію з капіталізацією в десятки мільярдів доларів, а українське КБ "Південне" продає креслення радянської ракети за 300 тис баксів німцям".

А хлопець з Житомира може тільки посміятися над людьми, які навіть не розуміють, чому вони повинні заздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з позначкою "невідкладно" – Зеленський по-новому каратиме молодь, яка "косить" від армії.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський запропонував запровадити в Україні новий вид військової служби – що це означає для призовників.

Знай.uа писав, Романенко жорстко пройшовся по армійським "законами" Зеленського - "Щоб д*білам неповадно було..."