У Міжнародних авіалініях України розповіли про нові ціни та формування тарифів. З 1 червня ці правила набирають чинності, а вже на 15 число заплановано відновлення авіарейсів.

При цьому в МАУ запевняють, що привабливість тарифів з точки зору ціни для клієнтів залишиться в пріоритеті.

"Це буде новий продукт з новими техніками в ціноутворенні. Але, безумовно, ми зберігаємо привабливість наших тарифів з точки зору ціни", - розповіли в прес-службі МАУ.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Компанія після карантину перейде до однієї "тарифної сім'ї" в економ-класі і однієї - у бізнес-класі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А при зміні дати вильоту на більш пізній період буде проводитися перевірка наявності місць у відповідності з застосованим в оригінальному квитку тарифом. Тобто штрафних санкцій та сервісного збору не буде. Але різницю в тарифі, якщо вона буде, заплатити доведеться.

У МАУ також зазначають, що компанія за період карантину відшкодувала пасажирам вартість невикористаних квитків на суму 9,9 млн доларів.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Авіакомпанія МАУ відійшла від ручного режиму формування вартості перельотів багато років тому і "не збирається повертатися в кам'яний вік". Так в компанії прокоментували інформацію про різке збільшення вартості авіаквитків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, правила авіарейсів змінилися – на пасажирів чекають безлюдні аеропорти, зони для ізоляції, процедури посадки і висадки з літака.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні відкрили дитячі сади – при яких умовах будуть працювати закладу для дошкільнят.

Також портал Знай.uа писав, які країни першими відкриють кордони для туристів.